De ce Food from Light?

Sănătate pentru trup și suflet!

În coșul acestui brand am adunat cele mai sănătoase și curate uleiuri, 100% naturale și presate la rece. Datorită faptului că uleiurile noastre conțin doar ceea ce rezultă în urma presării la rece avem următoarele diferențe și avantaje semnificative versus majoritatea celorlalte uleiuri care într-un procent mai mic sau mai mare conțin și uleiuri rafinate:

- procentul de grăsimi saturate (grăsimile mai putin sănătoase din uleiuri) este semnificativ mai redus, precum în cazul Uleiului de Samburi de Caise unde acesta este de 7%!

- procentul de grăsimi mononesaturate (grasimile “bune”, sănătoase care ajută la scăderea colesterolului rau “LDL”, au efect benefic asupra inimii și ajută în menținerea sănătății celulelor corpului uman) este mult mai mare. Acest procent pleacă de la 16% in cazul Uleiului de Struguri (specific acestui ulei), urcând la 21% în cazul Uleiului de Armurariu, 22% pentru Uleiul de Nucă și atinge chiar 51% in cazul Uleiului de Sâmburi de Caise.

- procentul de grăsimi polinesaturate (grăsimi de asemenea “bune” pentru că ele aduc aportul de acizi grași esențiali, precum Omega 3 și Omega 6, extrem de importanți pentru organismul nostru) este de asemenea mult mai ridicat în cazul uleiurilor noastre. Acest procent pleacă de la 42% în cazul Uleiului de Sâmburi de Caise și ajunge la 72% în cazul Uleiului de Struguri.